Beweging

Hoe wij beweging aanpakken.

FITatelier doet u bewegen in de juiste richting!

Voldoende en op een doordachte manier bewegen is de andere sleutel tot uw gezonde levensstijl. Ook hier analyseert en identificeert FITatelier uw persoonlijke behoeften. U kiest zelf voor een individuele aanpak of voor groepssessies. Onze coaching studio beschikt over een eigen fitnessruimte. Maar als u wenst in het bos, de duinen, buitenshuis,… te sporten, dan vormt dit natuurlijk geen enkel probleem. Als gediplomeerde zweminstructrice en personal trainer zoeken we samen wat het best bij u past.

Naast deze meer ‘klassieke’ bewegingsvormen, biedt FITatelier ook de mogelijkheid om aan functional training (een gestructureerde aanpak om weer fit te worden en uw lichaam onder controle te krijgen) te doen.

EMS is perfect voor mensen die weinig tijd hebben, maar wel snel goede resultaten willen bereiken. In 20 minuten tijd bereik je hetzelfde resultaat, als op de klassieke manier in 1u30. Voor meer info, klik hier.

Verder kunnen we uw personal hormonal profile in kaart brengen. Mylogenics (doelgericht trainen op basis van preventie, prestatieverbetering en behandeling) behoort ook tot ons aanbod.  En dit om aangepaste oefeningen op maat van elk individu uit te voeren.

Meten is weten.

Ook hier vinden we het belangrijk om uw persoonlijke lichaamswerking en -samenstelling te kennen. Dit om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

  • Bepalen hoe het lichaam is samengesteld, gebeurt met een wetenschappelijk gevalideerde BI(v)A-analyse (Bio-elektrische Impedantie  (vector) Analyse) met de fasegevoelige BIA 101.Dit is een medisch gevalideerde meting , die eenvoudig uit te voeren is. De meting wordt al liggend uitgevoerd, omdat het vochtgehalte van je hele lichaam belangrijk en bepalend is. De meetresultaten worden zeer duidelijk weergegeven via het softwareprogramma Body Gram.
  • Er kan ook nagekeken worden welke spieren inactief zijn en deze kunnen terug losgemaakt en geactiveerd worden, dit door middel van Mylogenics.
  • Krachtmeting: Door een krachtmeting uit te voeren krijgen we een beter idee hoe het met uw spieren is gesteld. Door deze stelselmatig op te bouwen, gaan we op een verantwoorde manier te werk.

Infrarood sport cabine

infrarood sportsauna

De infrarood sportcabine is speciaal gebouwd om actief te gaan sporten. De combinatie van infraroodwarmte en beweging zorgt voor een verhoogde verbranding.

Nog een bijkomend voordeel is dat je de volgende dag geen spierpijn hebt.

Hoe we te werk gaan?

We plaatsen een work-out toestel in de cabine en zorgen dat de infraroodstraling zijn werk kan doen.

Zwemlessen voor de allerkleinsten - Fred Brevet

Zwemlessen

Fred Brevet

  • Watergewenning
  • Kant-veilig
  • Zwembad-veilig

Zwemlessen - genormaliseerde zwemslagen

Genormaliseerde zwemslagen

  • Crawl
  • Rugslag
  • Schoolslag
  • Vlinderslag

Actief aanbod

FieldPower

FieldPower

Krachtoefeningen

Zwemtraining

Zwemtraining

U kunt individueel of begeleid van onze swimspa gebruik maken.

Trampoline

Trampoline

Een effectieve workout op de trampoline.