DNA – Suiker test

Wat is de DNA- biometriq test?

Via het speeksel wordt een DNA-test genomen. Daarin kunnen we perfect terugvinden welke voedingsmiddelen uw lichaam helpen bij de vetverbranding en koolhydraatverwerking welke de vetverbranding en koolhydraatverwerking juist tegengaan. Dit geeft u inzichten in uw levenstijl, voedingsstijl en bewegingsstijldie u anders nooit zou hebben en deze kunnen enkel bijdragen om u nog beter te ondersteunen in het optimaliseren van uw lichaam.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de DNA – Biometriq test:

  • Grondige analyse van uw DNA met het oog op wat uw lichaam en metabolisme positief en negatief beïnvloedt.

Hiernaast krijgt u een voorbeeld van hoe zo’n analyse eruit kan zien. Uiteraard is dit enkel een overzicht en kunt u rekenen op een goed gedocumenteerde analyse met gedetailleerde uitleg.

DNA test

Wat is de biometriq suiker test?

Een suikersensor laten we twee weken op je lichaam hangen, deze brengt elke 15min je suikerwaarden in kaart, nadien verwerken we de data van je bloedsuikerspiegel. Daarbij kunnen we zien hoe je bloedsuikerspiegel reageert op de verschillende voedingsmiddelen en alle mogelijke combinaties.

Hierbij kunnen er een aantal conclusies getrokken worden, die ondersteunend kunnen werken om een goed beeld te krijgen van uw suikerverwerking en we je levensstijl, voedingspatroon en bewegingspatroon kunnen aanpassen om nog een perfectere jij te maken.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de suiker test:

  • Suikermeting gedurende een langere tijd om na te gaan welke voedingsmiddelen of mengelingen een invloed hebben op uw bloedsuikerspiegel.
  • Samen bespreken we de resultaten en bekijken welke aanpassingen kunnen zorgen voor een optimaal voedings- en bewegingsschema.
Suiker test

Stabiele suikerverwerking

Verwerking bij te veel suiker